Szerviz - MyBuggy

_ Magyarország területén öt napos szállítási határidővel

Szerviz

Szerviz Szolgáltatás

Cégünk garanciális és nem garanciális szerviz szolgáltatása csak a Mybuggy.hu oldalon vásárolt elektromos járművekre vonatkozik!

Alkatrészek rendeléskor, meg kell adni a sorozatszámot, mely a garancia füzet utolsó oldalán található. Ha elveszett, vagy megrongálódott, akkor  fotózza le a terméket úgy, hogy a gyári szám is rajta legyen a képen.

Kizárólag előzetes egyeztetés után várjuk a kedves vásárlóinkat szervizre. Más típusokat  és klónokat nem szervizelünk !

FONTOS!  Ha nagyon koszos, szennyezett az elektromos jármű, akkor nem áll módunkba javítani! Kérjük, tisztán juttassák vissza járművüket!

Amennyiben postázzák az elektromos járművet, kérjük a sérülése megelőzésének érdekében gondosan csomagolják be.

Pontosan és részletesen írják le, hogy mit tapasztalnak. Tüntessék fel az elérhetőségüket, névvel, címmel, telefonszámmal, és helyezzék bele a csomagba.

A szervizelés elkészültével felvesszük Önnel a kapcsolatot, és megbeszéljük az átvétel idejét, módját, és a többi részletet.

Az elektromos járművek nagyon ritkán hibásodnak meg, amennyiben mégis előfordul, akkor a garanciális járműveket a telephelyünkön szervizeljük.

 

Garanciális javítás csak abban az esetben érvényesíthető, ha az eredeti /nem másolat/ garancia tanúsítvány rendelkezésre áll, gyári számmal és az bemutatásra kerül.

Nem garanciális szerviz szolgáltatásunk csak tőlünk vásárolt termékre érvényes. 

Szervizdíjunk:  5000 Ft / megkezdett óra, az alkatrészek pontos áráról tájékozódjon az alkatrészek menüpont alatt .

Top termékek

Copyright © 2017 - MyBuggy.hu
Webdesign és Webshop megvalósítás: WebMark Europe